Öne Çıkanlar Halifax hükümet uygur londra İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor ingiltere kira ingiltere istihdam Kate Middleton kanser Jasmin Paris Nefes terapisti kamplar

Bu haber kez okundu.

Kobani'den kaçan sığınmacılar arasında tartışma çıktı

Olay, öğle saatlerinde Mürşitpınar Sınır Kapısı yakınlarında meydana geldi. Suriye ’den gelen ve Suruç’ta tanıdığı olan sığınmacıları ilçe geçiş noktası olan Yumurtalık bölgesinden ilçe merkezine taşıdığı öğrenilen bir minibüs sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında tartışma çıktı.

BİRBİRLERİNE TAŞ ATTILAR

Yol üzerinde duran ve araçlarından inerek kavga eden iki sürücü, bölgede toplanan vatandaşlar tarafından engellendi. Ancak Kürtçe bağırarak hakaret eden sürücüler daha sonra birbirlerinin araçlarına taş atarak zarar verdi. Atılan taş ile minibüsü hasar gören sürücü, otomobiliyle uzaklaşmaya çalışan sürücünün arkasından taş attı.

İZİNİ KAYBETTİRDİ

Bu duruma öfkelenen otomobil sürücüsü ise manevra yaparak geri döndü ve otomobili kendisine taş atan minibüs sürücüsünün üzerine sürdü. Otomobilin çarpmasıyla yere savrulan ve hafif yaralanan minibüs sürücü, vatandaşların yardımıyla düştüğü yerden kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise bu sırada köy yollarına girerek izini kaybettirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.