Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

David Cameron gözyaşlarını tutamadı

Koalisyon hükümetinin büyük ortağı Muhafazakar Parti'nin Birmingham şehrinde yapılan yıllık kongresinde veda konuşması yapan Hague, "Geçen 9 yıl boyunca her gün çalıştığı Cameron'ın, tüm olumsuzluklara karşın ekonomiyi düzeltmek için sabırla ve sakinlikle hareket ettiğini" dile getirdi.Hague, "Gelecek 7 ay içinde hükümetteki görevimden ayrılırken, Cameron'ın bitmez tükenmez sabrını, azmini ve başarısını saygıyla selamlıyorum" diyerek,Cameron'ın gelecek yılki genel seçimi de kazanmayı hak  ettiğini ifade etti. William Hague'in konuşması sırasında dinleyiciler arasında bulunan Başbakan Cameron'ın duygulu anlar yaşaması ve gözyaşlarını tutamaması dikkati çekti.53 yaşındaki Hague, temmuz ayında, 4 yıl boyunca sürdürdüğü Dışişleri Bakanlığı görevinden ayrılmıştı. Hague, gelecek yıl mayıs ayında yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmayacak. 26 yıl boyunca Muhafazakar Parti'nin milletvekilliği yapan Hague, 1997-2001 yıllarında da dönemin muhalefet partisi olan Muhafazakarların genel başkanlığını yürütmüştü. Birleşik Krallık'ta genel seçim, 7 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.