Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

ABD ve İngiltere, Esad'lara 'yargı dokunulmazlığı' verecek

Avrupa Ajansı (AVA)

Alpaslan Düven-Londra

ABD ve İngiltere, Esad'lara "yargı dokunulmazlığı" verecek. Amerika ve İngiltere, rejim değişikliği karşılığında Beşar Esad ve eşine "yargı dokunulmazlığı" verilebileceğini ve bu şekilde Suriye'deki kanın durableceğini gündeme getiriyorlar. Esad ve eşinin Rusya ve İran'a sığınabileceğini de kaydediyorlar. Suriye’deki sorunların çözümü için Devlet Başkanı Beşar Esad’a, Birleşmiş Milletler öncülüğünde düzenlenecek geçiş süreciyle ilgili konferansa katılma teklifi yapmak istiyor.

G20 zirvesinde ele alındı

 İngiltere Başbakanı David Cameron ve ABD Başkanı Barack Obama’nın, Türkiye Başbakanı Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı, Meksika’daki G20 zirvesinde Putin'in isteğiyle yeni Suriye planı devreye girdi. Bu yeni planda Türkiye’de aktif rol oynayacak. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.