Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Londra Kraliyet Operası'nda Döner Kebap Oyunu

Londra'da Royal Opera sanatçılarının rol aldığı "Miss Fortune" adlı opera oyunu Döner ve Kebab kültürünün artık Avrupa'nın klasik kültürünün bir parçası haline geldiğini gösterdi. Londra'nın ünlü Royal Opera sanatçılarından Noah Stewart ve Emma Bell'in başrollerde oynadığı "Miss Fortune" opera eseri, aynı isimli ünlü bir İtalyan halk masalından  Londra'nın etnik kültürüne yapılan bir uyarlama. 

Royal Opera Döner Kebap Oyunu'nun İngiltere galasının yaptı.

İngiltere'nin klasik opera meraklıları Miss Fortune operasında bir kebab vanı çevresinde dönen oyunu izlemeye başladı. İngiltere'nin en ünlü opera kompozitörlerinden Judith Wear'ın ailesinin zenginliğini redderek yaşamını kendisi kazanmaya çalışan bir kızın hikayesini anlatan bir İtalyan masalından esinlenerek yaptığı "Miss Fortune" (bayan talih) operasında Miss Fortune önceleri  biraz talihsiz çıkar ve arkadaşı "Hasan" ile birlikte işlettiği kebab vanı yanar. Yer yer komik ögelerle verilmeye çalışılan Opera oyunu, Londra'nın etnik kültürünün artık Kraliyet operasına kadar yansıdığını ve Kebab'ın artık Avrupa'nın kendi üst kültürünün bile bir parçası haline geldiğini ortaya koydu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.